marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIConcertul „Gypsy rock (Change or die)“ aduce cel mai mare număr de...

Concertul „Gypsy rock (Change or die)“ aduce cel mai mare număr de artişti prezenţi pe scena Sălii Palatului

Proiectul Damian Drăghici & Brothers aduce pe scena Sălii Palatului, pe 31 martie, un număr impresionant de persoane, peste 40, o imensă desfăşurare de forţe şi o premieră în România.

Damian & Brothers versiune web 2017 martie

Ştefan Bănică, Loredana Groza, Delia, Smiley şi Connect-R se regăsesc printre artiştii care vor urca pe scenă alături de Damian & Brothers în cadrul mega-concertului „Gypsy rock (Change or die)“, dar şi numeroşi instrumentişti, dansatori şi backing vocals.

Pe lângă premiera numărului impresionant de artişti, concertul marchează şi 10 ani de activitate Damian & Brothers, dar şi ziua de naştere a lui Damian Drăghici.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.