Andra şi Pacha Man au lansat videoclipul melodiei „Mi-ai luat minţile“

Andra dă coloana sonoră a verii cu single-ul “Mi-ai luat minţile”. Cea mai iubită artistă din România surprinde cu o piesă pe care e imposibil să nu dansezi!

Andra - Mi-ai luat mintile“Mi-ai luat minţile este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Este un mod de a spune că nu mai poţi face nimic pentru a-ţi potoli pofta de viaţă pe care ţi-o dă o persoană anume. Cred că toţi trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilităţile parcă se suspendă şi totul pare posibil!”, a declarat Andra.

Videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc. Pentru a surprinde răsăritul şi plaja cât mai pustie, Andra şi echipa ei s-au trezit la 3 dimineaţa. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plajă de la Tuzla, încă nedescoperită de mulţi turişti, fermecătoare prin sălbăticia peisajului.

O coproducţie Andra Records / MediaPro Music, single-ul “Mi-ai luat minţile” este compus de către Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirica şi Pacha Man.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here