Smiley a lansat videoclipul melodiei „O altă ea“

Smiley aduce publicului “O altă EA”, o poveste muzicală din adolescenţă. Aceasta este cea de-a şasea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

Smiley“Iubirea nu doare decât atunci când dispare-este o lecţie pe care nu ţi-o predă nimeni în adolescenţă şi pe care cu toţii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci trăind şi cel mai adesea suferind”, povesteşte Smiley.

“O altă EA” este produsă de Hahaha Production în colaborare cu Cat Music. Videoclipul piesei este regizat de Nicu Drăgan şi filmat în Republica Moldova şi în România.

Smiley descrie adolescenţa ca fiind “cea mai confuză, plină de schimbări, căutări şi regăsiri perioadă din viaţă”. Povestea clipului piesei “O altă EA” are o temă clasică, o desfăşurare general valabilă, în care cei mai mulţi dintre adolescenţi se regăsesc. “În adolescenţă eram preocupat de muzică şi timid cu feţele. Am avut şi eu, normal, o poveste ca cea din videoclip, dar după liceu. Întotdeauna când te despărţi de cineva simţi că pierzi o parte din tine şi că e de neînlocuit. Experienţa m-a învăţat că fiecare despărţire vine cu lecţiile ei care te ajuta în următoarele relaţii, dar îţi dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci şi apare O altă EA, o altă dragoste”, spune Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here