Toompak Deejays şi Nova B au lansat videoclipul melodiei „You and I“

Cat Music Spain prezintă un nou proiect: ToomPak Deejays. Artiştii intraţi de curând în portofoliul casei de discuri lansează primul lor single în colaborare cu Nova B, artistă ce a atras atenţia publicului în urmă participării la “Românii au talent”.

Toompak Deejays“Suntem foarte fericiţi să facem parte din familia Cat Music şi să lansăm primul nostru single, ‘You and I’, alături de Nova B”, au spus cei de la ToomPak Deejays.

Piesa a fost produsă şi compusă de George Hora la Studio 66 şi se bucură de un videoclip filmat în Javea (Costa Blanca), Spania, şi regizat de Alex Ceauşu.

“Totul a început pentru mine odată cu participarea la ‘Românii au Talent’. După câteva zile am fost sunată de Sergiu Stoiadin de la Cat Music, care mi-a propus să vin în România să mă întâlnesc cu el şi cu George Hora. Conexiunea dintre noi a fost foarte bună. Am ascultat mai multe piese şi am decis să lucrăm împreună single-ul ‘You and I’ alături de ToomPak Deejays. În Spania i-am întâlnit pe băieţii din trupă şi am filmat videoclipul piesei. Sunt mândră să fac parte din familia Cat Music şi sunt sigură că acesta este începutul unei colaborări extraordinare”, a adăugat Nova B.

ToomPak Deejays este parte a prociectului ToomPak, care a fost înfiinţat în urmă cu 15 ani de românul Rareş Hoţescu. ToomPak Deejays este format din percuţionişti neconventionali şi producători din Spania.

Nova B, pe numele real Camilla Klitsgaard Blaga, este o artistă din Danemarca. Ea a participat în anul 2017 la “Românii au Talent”, după care a devenit artist Cat Music.

Cat Music este prima casă de discuri din România care se extinde la nivel internaţional. La sfârşitul anului 2016, casa de discuri a deschis primul birou extern din Europa de Vest: Cat Music Spain, cu sediul în Madrid.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here