Lino Golden şi Alex Velea au lansat videoclipul melodiei „Bună rău“

Lino Golden, unul dintre cei mai talentaţi tineri din industria muzicală, revine cu un nou single însoţit de videoclip, “Bună rău”, featuring Alex Velea.

Lino - Buna RauPiesa “Bună rău” este o coproducţie Golden Boy Society-Cat Music şi vorbeşte despre gândurile pe care le are şi despre stările prin care trece un adolescent în momentul în care se îndrăgosteşte de cea mai frumoasă fată.

“‘Bună Rau’ este piesa perfectă pentru vară şi este, totodată, modalitatea potivita prin care orice băiat poate să ajungă mai uşor la fata bună din viaţa lui. Eu îi dedic această piesă iubitei mele, pentru că ea este fata bună rău din viaţa mea”, a spus Lino.

Versurile melodiei sunt scrise de Alex Velea, tot el s-a ocupat şi de muzică, iar responsabili de instrumental sunt Matache Răzvan Costel, Buzea Florin şi Tudor Ion. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (Vision Production) şi filmat în Bucureşti, pe durata a 24 de ore.

“Bună rău” nu este prima colaborare a lui Lino Golden cu Alex Velea. Cei doi au mai lansat, în urmă cu aproape un an, melodia “N-am văzut ca tine”.

“Mă bucur că am făcut din nou echipă cu Lino! Piesa ‘Bună Rau’ este compusă în studioul Golden Boy Society şi cred că surprinde perfect vibe-ul nopţilor de vară!”, a adăugat Alex Velea.

Născut în Braşov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, este unul dintre tinerii artişti descoperiţi de Alex Velea. Printre piesele sale se regăsesc “Filme indiene”, “N-are rost”, “Alfabetul iubirii” (feat. Mario Fresh), “Antonio Banderas”, “N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) şi “Snapchat” (feat. 2americani).

Născut în Craiova, Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului său, fiind un artist complex şi complet. Timbrul său special, dar şi abilităţile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă şi felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum “Doar ea”, “Secret”, “Când noaptea vine”, “Minim doi”, “E marfă tare” şi “Din vina ta”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here