Tori Amos a lansat un lyric video pentru melodia „Cloud riders“

Unul dintre cei mai de succes, prolifici şi sonori artişti din generaţia ei, Tori Amos lansează track-ul Cloud Riders, primul single extras de pe albumul Native Invader, care va fi lansat pe data de 8 septembrie, alături de Decca Records.

Tori AmosCel de-al 15-lea album al lui Tori Amos este o experienţă carnală de muzicalitate, protest, blândeţe şi durere. În vara anului 2016, cântăreaţa a făcut o excursie prin Smoky Mountains din Carolina de Nord. Intenţia a fost de a se reconecta la poveştile şi versurile originale, inspirate de locurile natale ale familiei mamei ei, care era din Carolina de Nord şi din zona Smoky Mountains. Venirea iernii, două evenimente seismice sunt lucrurile care au dat peste cap, însă, axa planurilor ei. Situaţia alegerilor din Statele Unite şi faptul că mama ei, Maryellen Amos, a suferit în ianuarie un atac cerebral sever, care a făcut-o incapabilă de a se mai exprima, au fost evenimente neaşteptate, ce au cotribuit şi ele la dezechilibrarea balanţei ei existenţiale.

Tori Amos va începe un turneu internaţional pe 6 Septembrie în Irlanda şi include show-uri la Royal Albert Hall pe 4 octombrie, la Manchester’s Palace Theatre, pe 5 octombrie şi la Glasgow’s O2 Academy, pe 6 octombrie.

Cel de-al 15-lea album al lui Tori va fi disponibil fizic şi digital, dar şi ca vinyl, mai târziu anul acesta. CD-ul va fi disponibil standard şi deluxe; ultima dintre ele include o carte pe post de copertă şi două piese bonus.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here