EXCLUSIV Ami: „Dacă ar fi să renunț la cariera mea de acum, aș ajunge tot pe scenă, dar ca violonistă“

La începutul lunii mai, Ami a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Mă omoară“, care i-a cucerit rapid pe fanii artistei.

ami ma omoara interviu exclusiv

Recent, solista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cel mai recent single al ei, dar ne-a oferit și informații mai puțin cunoscute despre viața ei.

trăieștemuzica.ro: Ai lansat în urmă cu trei luni de zile melodia „Mă omoară“. Care este povestea din spatele ei?

Ami: „Mă omoară“ este, poate, una dintre cele mai sensibile piese ale mele. Mă regăsesc în totalitate în ea și exprimă sentimentele pe care le simțim atunci când iubim cu adevărat. Suntem construiți cu iubire și din iubire, iar melodiile de acest gen vin ca un pansament pentru cei ce trăiesc la maximum poveștile de dragoste.

Piesa are și un videoclip a cărui temă principală este dansul. Cum a fost la filmări și cu cine ai colaborat pentru clip?

„Mă omoară“ este genul de piesă care fără dans ar fi rămas fără pereche. De aceea mi-am dorit să dansez pe această melodie. De obicei la filmări nu mă stresez, dar de data asta poate am fost puțin mai emoționată din cauza faptului că a fost și primul videoclip în care dansez într-un mod mai serios și a trebuit să iasă perfect. Totul a fost pe fugă, am avut doar trei zile la dispoziție să învăt și să repet coregrafia, care de altfel nu era tocmai ușoară pentru o începătoare ca mine.

Viziunea mea de a dansa a fost pusă în imagini de regizorul Florin Botea. Ana Novic a creat special pentru mine toate outfit-urile din clip, Iulian Urlan și Ioana Cristea s-au ocupat de look-ul meu, iar cei doi tineri coregrafi talentați Alexandra Galagan și Dan Rima, care este și partenerul meu în videoclip, au făcut minuni într-un timp atât de scurt și m-au ajutat să învăț corect pașii de dans. Echipă mare și frumoasă. Cu toții ne-am implicat în cel mai mic detaliu și a ieșit un clip așa cum mi-l imaginam.

Ținând cont că ai dezvoltat această pasiune pentru dans, te-ai vedea participând la emisiuni precum „Uite cine danseaza“?

Cu siguranță! Mi-aș dori să descopăr și mai mult din arta dansului, să dezvolt și să experimentez mai în amănunt această latură a mea.

Clipul are acum peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Te așteptai la un succes mai mare sau este fix așa cum ți-ai dorit?

Ceea ce-mi doresc cu adevărat este să perfecționez tot ceea ce fac, până la cel mai înalt nivel posibil, pentru că cel mai bine mă simt pe scenă, împărtășind publicului bucăți din lumea mea, muzică și viața mea. Pentru mine, aprecierea oamenilor care mă ascultă e cea mai frumoasă răsplată, cea mai mare satisfacție și îmi dă încredere că pot realiza obiectivele pe care mi le propun.

Dacă ar fi să renunți la cariera de solistă, crezi că dansul ar reprezenta principala ta ocupație?

La întrebarea asta am devenit melancolică și am să vă spun o mică povestioară.

La vârsta de 8 ani, fiind elevă a Liceului de Muzică, am fost nevoită să studiez un instrument principal: vioara. Ea m-a ales pe mine, cred, fiindcă nu-mi plăcea deloc. Apoi, am devenit cele mai bune prietene. Cu timpul am învățat să o înțeleg, a început să mă fascineze acest instrument care fabrică atâtea sunete sensibile. Devenise un mod de viață pentru mine, studiam și cate 6-7 ore pe zi. Până în clasa a 12-a, spre marea mea bucurie și umire, am reușit să impresionez la zeci de concursuri la care am evoluat, devenisem olimpică, iar acum mă mândresc cu premiile obținute.

Mi-aș fi dorit să continui în paralel și cu muzica clasică, dar a trebuit să mă hotărăsc doar la una, pentru a face performanță. Și, ce-i drept, atunci balanța s-a înclinat mai mult spre drumul către visul de a deveni cântăreață. Dacă ar fi să renunț la cariera mea de acum, cu siguranță m-aș reapuca de studiu intens la vioară și aș ajunge tot pe scenă, în lumina reflectoarelor, dar ca violonistă.

Când crezi că vei lansa următorul single?

Încă nici eu nu știu. Am câteva piese pregătite pentru toamna asta. Rămâne să aleg una dintre ele sau poate chiar mai înregistrez câteva până atunci. Merg pe intuiție, de obicei, și aleg pe moment ce lansez.

2 COMENTARII

  1. Je suis sous le charme de tes chansons , et ta danse est très agréable à regarder .
    Je suis français et je ne comprends pas les textes de tes chansons ; mais tu sais porter avec ta voix toute l’expression et l’émotion qu’ils inspirent . Ta sensibilité est en accord avec ta voix j’en suis sûr.
    Ami je te souhaite une très longue carrière INTERNATIONALE , tu le mérites !
    Bonne et heureuse année 2019 remplie de succès !
    Encore bravo !

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here