Andreea Bălan a lansat, alături de Uddi, videoclipul piesei „Îți mai aduci aminte“

Andreea Bălan lansează un nou single, o colaborare cu Uddi, piesă acompaniată de un videoclip metaforic care arată evoluția artistei de-a lungul anilor, prezentând diferitele obstacole pe care aceasta le-a înfruntat.

andreea balan iti mai aduci aminte

„’Îți mai aduci aminte’ vorbește despre toate luptele mele, despre evoluția mea emoțională. Fiind nevoită să mă maturizez când alții încă se bucurau de copilărie, am simțit încă de atunci că viața este ca un munte pe care trebuie să-l escaladez cu orice preț. În drumul către vârf am cărat în spate un bagaj emoțional imens, în care am adunat toate rănile, experiențele negative și emoțiile reprimate, reușind câteodată să mă tragă și înapoi. Drumul a devenit mai ușor doar atunci când am început să conștientizez influența acestui bagaj asupra mea, când l-am acceptat ca parte din mine. Cele mai mari lupte sunt adesea cu propria persoană, iar eu pot să spun că sunt norocoasă, deoarece am câștigat-o pe a mea“, a spus Andreea Bălan.

Videoclipul este regizat de Dima Dimov, iar melodia este compusă de Marius Moga, produsă în studio-urile DeMoga și conține un sample din hit-ul Krypton cu același nume.

„După cum v-am obișnuit, the featman is back. De data aceasta, alături de Andreea Bălan, căreia îi mulțumesc frumos. Piesa este un remake după celebrul hit ‘Îți mai aduci aminte’ de la Krypton, la care am lucrat alături de Marius Moga și întreaga echipă DeMoga Music, cărora le mulțumesc pentru profesionalism“, a spus Uddi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here