Trupa Muze a lansat videoclipul melodiei „O să fie bine“

Trupa Muze dă un ton pozitiv acestei toamne. După ce în luna august ne-au răcorit cu Aloe Vera, EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover, Muze ne asigură că “O să fie bine”.

Trupa MuzeNoul single încurajează la optimism și perseverență indiferent de provocările zilnice, fiind totodată piesa care dă numele albumului pe care fetele îl vor lansa în această toamnă.

Instrumentalul produs de Ciprian Blaga binedispune și ne duce cu gândul la o vară care încă nu s-a încheiat, în timp ce videoclipul, realizat de Daniel Libeg completează perfect vibe-ul pozitiv al piesei. Înregistrările au avut loc la BadRoom Studio, mixul și masterul fiind, de asemenea, semnate de Ciprian Blaga.

“Mesajul piesei ne caracterizează 100%. De fiecare dată când una dintre noi se stresează sau trece printr-o perioadă dificilă, celelalte îi sunt alături. Astfel, conceptul O să fie bine exista dinainte de a scrie efectiv piesa, pentru că am realizat că e expresia pe care ne-o spunem mereu în situații grele ca să ne încurajăm reciproc. Împreună trecem mai ușor peste orice”, a spus trupa Muze.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here