Andreea Bălan a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Carusel“

După succesul uriaş al piesei „Uită-mă“, ce a staţionat 12 săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese româneşti, Andreea Bălan revine cu o nouă melodie, „Carusel“, un single produs de Marius Moga care are şi un videoclip filmat în Los Angeles, în care artista s-a transformat în Marilyn Monroe.

andreea balan carusel videoclip

Piesa marchează reuniunea Andreei Bălan cu Marius Moga, cel care i-a compus primele trei albume din cariera solo. „’Carusel’ a fost compusă de Theea Miculescu, Mădălin Roşioru, iar Marius Moga a avut grijă să pună magie pe fiecare sunet, acea magie care transformă o piesă într-un hit“, a spus artista.

Povestea videoclipului „Carusel“ începe într-un diner american şi, aşa cum declară Andreea, este inspirată din viaţa ei personală. Pentru această producţie a fost închiriat un întreg platou de filmare în deşertul american.

Clipul a fost regizat de Edward Aninaru şi filmat şi montat de DoP-ul de origine americană Jake Southard. Personajul principal masculin este Ben Schreen, finalist în showul „America’s Next Top Model“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here