„Next Star“: Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa

În ediția specială “Next Star” Family de joi, 19 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminița Popa. Mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța și, vreme de alți 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanța.

Dorian Popa si mama sa

„Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea. Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la granița dintre muzica pop și cea clasică, “Vivo per lei”, pe care am învățat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic. Dacă am avut emoții? (râde) Mama a avut emoții mai mari decât ale mele! Asta și din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon. Ne-am ținut de mână pe scenă, ne-am încurajat și a ieșit totul foarte bine”, spune Dorian Popa.

În ediția specială a show-ului “Next Star”, jurații, dar și alte vedete, vor urca pe scenă alături de membri ai familiei sau prieteni, pentru momente artistice în premieră.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here