Andreea Bălan a lansat videoclipul melodiei „Tango în priviri“

Primăvara aduce un nou capitol în cariera deja impresionantă a Andreei Bălan. După ce a adus “Fantezia de iarnă” în toată ţara şi a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show în zeci de concerte, artista a lansat un nou single, “Tango în priviri”.

Andreea Balan - Tango in priviri“‘Tango în priviri’ este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o trăim, o poveste ca un dans în care pluteşti, un dans în care conduci sau te laşi purtat de partener, vrei să fugi, dar totuşi vrei să rămâi pentru că e atât de bine. Tango-ul este un dans ce aminteşte în mod constant că este necesar să fim stăpâni pe noi înşine, în primul rând, pentru a putea avea stabilitate în doi, lucru care se aplică în special în iubire”, declară Andreea Bălan.

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei când vine vorba de dans, povestea noului single scoate în evidenţă detaliile aparent mărunte, dar esenţiale, ce fac relaţiile perfecte, şi efectul pe care îl are lipsă acestora asupra a doi îndrăgostiţi. Videoclipul, a cărei regie a fost semnată de Ionuţ Trandafir (Tranda), surprinde căutarea şi indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet şi simbolistică pentru relaţia eşuată.

Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri, o îmbinare de succes între muzică şi dans, în diferite poveşti conceptuale. Andreea, împreună cu echipa sa oferă publicului adevărate experienţe vizuale prin muzică, dans şi costumaţii. Printre piesele lansate de artistă se număra “Îţi mai aduci aminte”, “Zizi”, Rece” şi “Uită-mă”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here