Giulia a lansat videoclipul melodiei „Îmi dă fiori“

La începutul primăverii, atunci când soarele dezmorteste natura, Giulia ne dă fiori cu un single care aduce vibe-ul vremii frumoase mai aproape de noi – “Îmi dă fiori”.

Giulia - Imi da fioriPuţine sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorăsc din sentimente. Dintr-un sentiment s-a născut şi noul single “Îmi dă fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compoziţie.

“’Imi dă fiori’ este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiţie. “Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbeşti dar cel mai mult te va face să te gândeşti la momentul în care ai simţit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtăşit cu persoana iubită îţi revin în minte cu fiecare vers al acestei piese”, a declarat Giulia.

Videoclipul “Îmi dă fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care crează dependenţă. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri şi fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubită. Giulia crează o traiectorie plină de simboluri ale unei relaţii în care, cu siguranţă, se poate regăsi oricine: dragoste copilărească, buze care simt, ochi care privesc cu admiraţie, atingeri jucăuşe – toate lucrurile astea alcătuiesc ţiparul unei poveşti care cu siguranţă te va intriga, făcându-te să o reasculti iar şi iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântăreţul Silviu Pasca, cunoscut în online şi ca baiatulcubarbamare.

Giulia, singura #badassmom cu acest titlu în România, îmbină perfect muzica şi meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here