Andreea Bănică a lansat, alături de Balkan, videoclipul melodiei „Ce vrei de la mine“

Andreea Bănică se tot întreabă „Ce vrei de la mine“ și lansează, alături de rapperul Balkan, o piesă cu un sound fresh și un videoclip pe măsură.

andreea banica balkan ce vrei de la mine

Frumoasa artistă continuă colaborarea de succes cu hitmaker-ul Laurențiu Duță, care a compus și produs piesa în studioul lui, alături de Sergiu Buta și Florin Balcan.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, redă în imagini look-ul spectaculos, dar și atitudinea sexy și provocatoare a Andreei. Deși a dat naștere băiețelului ei Noah-Andrei acum mai puțin de un an, frumoasa artistă se află într-o formă fizică de invidiat. În plus, diva își uimește fanii în cel mai recent clip al său cu o altfel de tunsoare și o energie debordantă.

„În clip este total diferit față de cum este pe scenă. Personajele trebuie să se potrivească perfect cu mediul ce le înconjoară, iar atitudinea contează cel mai mult, pentru că în final asta este surprins pe cameră. La un moment dat am luat microfonul și am început să-i îndemn pe dansatori să fie veseli, să aibă atitudine. Oamenii trebuie să arate bine în locație, să se potrivească cu tot ce este în jurul lor, iar atitudinea contează cel mai mult. Sper foarte mult să vă placă“, a spus artista.

„Andreea Bănică este o artistă pe care o apreciez foarte mult și mă bucur că am colaborat cu ea pentru această piesă. Îmi place ce a ieșit, am format o echipă și simt că ne-am completat pentru această colaborare“, a adăugat Balkan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here