sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAndreea Bănică a lansat, alături de Kio, piesa „Bumerang“

Andreea Bănică a lansat, alături de Kio, piesa „Bumerang“

Prezentă la Sibiu cu ocazia evenimentului Media Music Awards, Andreea Bănică s-a ținut de promisiunea pe care le-o făcuse fanilor ei și a lansat o nouă melodie, „Bumerang“.

andreea banica bumerang

Cântăreața a urcat pe scenă îmbrăcată cu o ținută de inspirație orientală și a reușit să-și surprindă susținătorii cu ritmul piesei „Bumerang“. „Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere de muncă și inspirație să fac melodii frumoase, și vouă, că sunteți alături de mine“, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Cel mai recent single al frumoasei blonde este compus de Laurențiu Duță, autor al multora dintre hiturile divei. „A fost dragoste la prima ascultare! Laurențiu este unul dintre cei mai talentați compozitori din România. Le mulțumesc tuturor fanilor care m-au făcut să mă simt excepțional pe scena de la Sibiu“, a spus Andreea Bănică.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.