vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDJ Sava și Raluka au lansat, alături de Connect-R, videoclipul piesei „Aroma“

DJ Sava și Raluka au lansat, alături de Connect-R, videoclipul piesei „Aroma“

După ce au anunțat la sfârșitul acestei veri că revin la formula care i-a consacrat, DJ Sava și Raluka au lansat o nouă melodie, „Aroma“, care este cântată alături de Connect-R și beneficiază și de un videoclip invendiar.

raluka connectr mma 2013

Clipul melodiei „Aroma“ a fost lansat la Media Music Awards, acolo unde cei trei artiști au urcat împreună pe scenă și au făcut un show de zile mari.

În videoclip este vorba despre o poveste de dragoste care se desfăşoară între Raluka şi Connect-R, după cum a spus cântăreaţa în direct la televizor. Mai mult de atât, în clip apare şi Ddy Nunes, iubitul oficial al artistei.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.