Andreea Bănică şi Adrian Sînă au lansat un graphic video pentru melodia „Flori de busuioc“

Andreea Bănică şi Adrian Sînă lansează prima piesă interpretată în colaborare, „Flori de busuioc“, un tonic pentru trup şi suflet.

andreea banica flori de busuioc adi sina

Piesa „Flori de busuioc“ este compusă de Adrian Sînă şi Andrei Vitan şi este o poveste despre flirt şi joacă, despre primii fiori ai dragostei, despre clipele în care amândoi stau sub clar de lună şi visează, o piesă despre emoţii, inocenţă, fluturi în stomac, declaraţii sincere, despre primele jurăminte. Poezia vizuală care însoţeşte piesa este realizată de Codrin Roibu (Neverland Place).

„A venit momentul să lansez o piesă alături de bunul meu prieten Adi Sînă. Povestea acestei melodii, oarecum altfel, este simplă. Într-o zi m-am dus la Adrian în studio, unde lucram împreună pentru un EP internaţional. Foarte scurt şi direct, Adi mi-a spus: ‘Măi, Andreea, am o piesă frumoasă care, surprinzător pentru această perioadă, nu este baladă. Tu eşti preferata mea să cântăm împreună această melodie, pentru că poţi transmite bucurie atunci când cânţi’. M-a motivat cu aceste simple cuvinte, pentru că mereu am crezut că menirea mea pe acest pământ este să fac oamenii fericiţi. ‘Flori de busuioc’ este o piesă pozitivă, despre încărcătura clipelor în care iubirea este pe primul plan. Lucrurile simple sunt întotdeauna printre noi şi nu trebuie decât să ne bucurăm de ele“, a spus Andreea Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here