Andrei Leonte a lansat videoclipul melodiei „Stai oleaca“

Andrei Leonte a revenit cu un nou release care este cel puţin surprinzător. Dacă în ultimii ani ne-am obişnuit să ascultăm piese ceva mai puţin optimiste cântate de artist, cu “Stai oleacă” acesta schimbă foaia.

Andrei Leonte - Stai oleaca

“N-o să mă credeţi, am lansat o piesă reggae! Nu mă întrebaţi că nu ştiu de unde a venit piesa asta, dar cert este c-a venit şi n-am putut s-o opresc. Eu cu Răzvan (compozitorul multora dintre piesele mele) lucrăm la cu totul altceva. Şi la un moment dat îl sun şi-i zic din senin: auzi, hai că facem reggae”, ne povesteşte Andrei.

“Stai oleacă” este o piesă cu un sound deschis, lejer şi optimist care te poartă printr-o poveste de dragoste curată, ideală care pare că nimic rău nu se poate întâmpla.

Cea mai mare surpriză a acestui release însă, este actriţa din videoclip, care este şi iubita lui Andrei. În videoclip îi vedem pe cei 2 care urmează să se cunoască, dar nu înainte ca Andrei să ezite o “veşnicie” şi să se gândească când şi cum ar putea s-o abordeze.

“Când puneam cap la cap filmarea, primesc un comentariu la o poză de a noastră, gen ‘hai că sunteţi simpatici’ şi atunci m-am gândit ‘hai că într-adevăr nu suntem chiar răi’. Aşa că am întrebat-o dacă vrea să ne jucăm oleacă şi să vedem ce o să iasă. Chiar dacă nu ne-am cunoscut aşa, mult din ceea ce povesteşte piesa în schimb şi mult din vibe-ul ei este adevărat”, a declarat artistul.

Piesa este compusă de Răzvan Alstani alături de Andrei, care a semnat şi versurile, scenariul şi regia alături de Anthony Icuagu.

Andrei trece printr-o continuă fază de rebranding, începută în 2016 cu “O nefericită şi un nebun”, prima parte dintr-o trilogie muzicală care a continuat cu Partea Rea (52), alături de Laura Cosoi şi s-a încheiat cu “Dragoste în haine de casă”, piesă care a dezvăluit povestea de dragoste ce a inspirata întreaga mini-serie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here