Ruby a lansat, alături de Shift, videoclipul melodiei „Invizibil“

După mai multe colaborări de succes alături de artişti precum What’s Up, Dorian Popa şi Uzzi, Ruby lansează alături de Shift single-ul şi clipul „Invizibil”. Piesa este compusă de Shift şi produsă de Coco Siffredi, iar videoclipul, în regia lui NGM Creative, traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

„Mă bucur că am piesă cu Shift Baby şi sună mega fresh şi nu-ţi iese din cap! Sunt cea mai bucuroasă, pentru că mereu când am scos ceva cu Shift a fost tare rău! Noi suntem prieteni prea buni şi avem un vibe prea bun ca să nu reiasă şi starea pieselor pe care le lucrăm împreună şi le lansăm. Eu zic că «Invizibil» e genul de piesă care-ţi cântă în cap în orice moment! Este o piesă cu un sound deosebit, la care s-a implicat pe partea de producţie celălalt prieten al nostru şi coleg de trupă chiar, Coco Siffredi, care a făcut în aşa fel încât să găseşti mereu un element nou pe care să-l auzi în piesă. Trebuie doar să-i dai play şi să te laşi purtat de ea”, a spus Ruby.

„Pentru mine, «Invizibil» e o piesă foarte sensibilă şi specială. Am scris-o acum ceva timp şi mă bucur că, deşi a trecut prin mai multe schimbări, am ajuns cu ea la vibe-ul ăsta de astăzi, care mă sparge! Big Up Coco Siffredi, care a învârtit butoanele cele mai fresh la producţie. Ruby rullz”, a adăugat Shift.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here