CONCURS Câştigă o pană de chitară, un tricou şi CD-ul cu coloana sonoră oficială „A star is born“ („S-a născut o stea“)

Lady Gaga şi Bradley Cooper şi-au făcut o promisiune: el scoate cea mai onestă performanţă actoricească de la ea, iar ea îl transformă în muzician adevărat. Şi, împreună, au reuşit să faca un film despre care criticii spun că e „perfect, sublim, intens şi intim“.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga CD-ul cu coloana sonoră oficială „A star is born“ („S-a născut o stea“), plus premii originale: un tricou şi o pană de chitară.

Pentru acest actor care interpretează rolul starului Jackson Maine, „S-a născut o stea“ înseamnă şi debutul regizoral. De asemenea, melodiile din film sunt interpretate chiar de el, live pe set. Este celebru pentru rolurile din seria „The Hangover“, „The A-team“, „Limitless“ sau „American Sniper“. Care este numele său?

a) Bradley Cooper
b) Jared Leto
c) Matthew McConaughey

Vino să trăieşti o poveste intensă de dragoste şi să înţelegi de ce cei mai mari artişti ascund cele mai vulnerabile suflete.„ S-a născut o stea“, o producţie Warner Bros. Pictures, în regia lui Bradley Cooper, cu Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott şi Dave Chappelle. Distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 19 octombrie.

 

25 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.