DJ Sava şi Iova au lansat videoclipul melodiei „Magical place“

DJ Sava colaborează cu Iova şi lansează “Magical Place”, single ce ar putea fi cu uşurinţă următorul hit pe care îl vei asculta la festivalurile tale preferate. Compusă de Luisa Luca alături de DJ Doppe şi Alex Cotoi, piesa este produsă de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceauşu.

DJ Sava si Iova - Magical Place

“Eram nerăbdător să lansez această piesă alături de Iova. Îmi place mult de ea, este un om foarte talentat şi cred că are un viitor frumos în muzică. ‘Magical Place’ este cel de-al treilea single pe care vi-l prezint anul acesta şi sper să vă aducă mood-ul de festival acasă, în maşină, la muncă, în club sau oriunde vă aflaţi”, declară DJ Sava.

“A fost o surpriză foarte plăcută şi neaşteptată! Am primit piesa să o ascult, fără să ştiu exact de unde, cum sau ce urmează să se întâmple cu ea. Abia apoi a venit propunerea unei colaborări şi mi s-a părut foarte tare ideea. Mă bucură faptul că DJ Sava a avut încredere şi că m-a auzit pe mine cântând piesa asta, la fel de tare cum mă bucură faptul că eu la rândul meu am putut să empatizez şi să simt fiecare cuvânt din ea”, a adăugat Iova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here