Andreias a lansat un lyric video pentru melodia „Bailalo“

Soare, plajă, dans; vara asta, ia cu tine în bagaj noul single lansat de către Andreias. Artistul te invită să dansezi pe ritmurile “caliente” ale piesei “Bailalo”.

AndreiasSingle-ul “Bailalo”, cu versuri în limba spaniolă, este compus chiar de către Andreias, în propriul studio, unde produce piese atât pentru el, cât şi pentru alţi artişti.

“Îmi doresc ca piesa să fie prezentă în playlist-urile DJ-ilor şi să devină o referinţă la toate petrecerile, iar oamenii să danseze pe ritmurile compuse de către mine special pentru ei. Mulţumesc casei de discuri Cat Music şi Voices Media pentru încrederea în talentul meu şi promit să nu dezamăgesc pe nimeni. Nu uitaţi, dragii mei, povestea merge mai departe! Piesa este produsă în studiourile Andreias Music şi Voices Media, iar de postproducţie s-au ocupat Bunicu’ Magic şi Moshe Perez (The Perez Brothers)”, a declarat Andreias.

Piesele lansate de către Andreias până acum au atât versuri în limba spaniolă, cât şi în limba franceză, cum este cazul “Mademoiselle” şi “Ma Cherie”. Artistul a început să cânte de la vârsta de 7 ani, iar în 1996 participa în cadrul emisiunii “Şcoala vedetelor”. Din activitatea lui muzicală mai fac parte trupele X-Trance şi Millenium, la cea din urmă a pus bazele împreună cu Laurenţiu Duţă şi Costi Ioniţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here