El Proyecto a lansat alături de Jolie melodia „Tequila“

Băieţii de la El Proyecto au revenit cu un single cu aer sud american, care ne duce cu gândul la zilele de vară cu un vibe latino şi dansurile senzuale de pe plajă.

TequilaSingle-ul “Tequila”, lansat în colaborare cu frumoasa Jolie, este compus de către Ryme şi Andy Robert. Fuziunea dintre limba română, limba spaniolă şi beat-ul cu influenţe reggae sunt ingredientele pe care mizează băieţii de la El Proyecto şi Jolie pentru o vară incendiară.

“Tequila este o poveste de dragoste de-o vară. Prin această piesă am vrut să transmitem atmosfera petrecerilor pe plajă, printr-un sound diferit şi, împreună cu Jolie, credem că am reuşit acest lucru cu succes”, declară El Proyecto.

Trupa El Proyecto ne-a surprins în urmă cu un an cu piesa “Ce să fac”, prin care au punctat importantă acestui început de propoziţie, cel mai întâlnit răspuns la întrebarea “Ce faci?”.

Jolie a lansat în urmă cu câteva luni piesa “Querida”, în colaborare cu Ryme (membru El Proyecto). Tânăra artistă a participat alături de Super Trooper, un proiect cu un concept de show care scoate în evidenţă muzica şi spiritul anilor ’70, la ediţia de anul acesta a Selecţiei Naţionale a Eurovision.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here