Angelika Vee a lansat melodia „Get a life“

Multă emoție în cel mai nou single al artistei Angelika Vee, “Get a life”. Piesa are un sound fresh și dinamic, fiind genul acela care te prinde de la prima ascultare.

Angelika Vee“Get a life” descrie o poveste în care se regăseşte fiecare la un moment dat. Uneori e nevoie de un nou început și trebuie să găsești curajul de a-ți schimba viața.

“Îmi amintesc că pe când scriam piesa, eram supărată pe o situaţie dintr-o relaţie anterioară şi tot ce îmi doream era să fiu lăsată în pace. Nu cred că există un mod mai frumos de a spune acest lucru, decât prin muzică”, a spus Angelika.

“Uneori trebuie să dăm cărţile pe faţă, chiar dacă nu este modul cel mai frumos sau plăcut. Toate sentimentele şi emoţiile negative ne pot face rău la un moment dat. Am fost surprinsă atunci când aceste cuvinte, ‘get a life’ au ieşit din gura mea şi producătorul Chris Reece, cel cu care am compus piesa, a schiţat o jumătate de zâmbet pentru că nu înţelesese dacă este o glumă sau vorbesc serios. Am simţit tensiune şi furie care trebuiau eliberate. Cred că această piesă i-ar putea ajuta pe toţi care trec prin situaţii similare”, a mai spus artista.

Versurile piesei “Get a life” au fost scrise de Angelika Vee, iar muzica poartă amprenta producătorului Chros Reece.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here