Cristian Sanda a lansat, alături de Jo, videoclipul piesei „Cine ești tu pentru mine“

Cristian Sanda revine cu o super colaborare cu Jo și lansează „Cine ești tu pentru mine“. Piesa este compusă de Marius Moga, Cristian Sanda, Ironic, Andrei Popa și Adrian Radu.

cristian sanda jo cine esti tu pentru mine

Videoclipul, în regia lui San, combină cu succes elemente cinematografice inspirate din povestea de dragoste dintre personajul interpretat de Jo și cel interpretat de Cristian.

„Totul a pornit în urmă cu ceva timp de la instrumentalul lui Ironic (Alin Sterian), un băiat foarte talentat. De la prima ascultare mi-a plăcut foarte mult și imediat am făcut un refren. Din acel moment, piesa a trecut prin numeroase schimbări. Nu a fost ușor, dar cu sfaturi și ajutor din partea lui Marius Moga, Adrian Emanuel Radu și Andrei Popa am reușit să finalizăm melodia, realizând ce ne-am propus: să facem o piesă care să exprime o stare reală, cu un mesaj sincer, care sperăm să fie pe placul ascultătorilor”, a spus Cristian Sanda.

„«Cine ești tu pentru mine» are o istorie lungă. Eu am înregistrat vocile acum aproximativ doi ani, însă îmi amintesc că mi-a plăcut de la prima ascultare. Mă bucur că în sfârșit a venit momentul ca toată lumea să se bucure de această piesă. Cristian Sanda este un artist cu potențial mare, în care eu cred foarte mult”, a adăugat Jo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here