Cum și-au petrecut timpul liber cei mai iubiți artiști români în 2017

Una dintre întrebările pe care le primim cel mai des sunt întotdeauna ce facem în timpul liber? Noi, ca noi, dar ce fac vedetele noastre în timpul lor liber?

Relaxare pe plajaCum ne apropiem de finalul anului 2017 cu pași tot mai repezi, începem să recapitulăm toate cele petrecute de-a lungul lunilor fie ele de vară, fie de iarnă. Și cum suntem întotdeauna cu ochii pe ei, vrem să știm tot ce au făcut artiștii noștri preferați în 2017.

Activitatea preferată pare să fie, în toate cazurile, călătoriile, cu partenerii de viață sau cu gașca, după cum afirmă chiar ei. Xonia a petrecut alături de iubit și de cei mai buni prieteni sub razele soarelui din Mykonos sau din Dubai, pe când Ami a cheltuit o mică avere pe o vacanță de neuitat în Bali. Tot pe plaje au petrecut o bună parte din vară și Inna sau Adina de la Heaven. Litoralul românesc, se pare, că este preferat de vedetele de la noi doar pentru un weekend plin de distracţii în cluburile consacrate de la mare.

Pe când alții își defineau bronzul în lunile toride de vară, alți câțiva cântăreți de la noi au îmbinat utilul cu plăcutul. În meseria de părinte, în fișa postului, timpul liber nu e foarte bine definit, însă unele vedete știu foarte bine ce au de făcut. Corina își ia extrem de în serios rolul de mamă, așa că timpul liber pentru ea este dedicat cu seriozitate puștiului ei de 9 ani, Robin, un adevărat sportiv. Corina a mărturisit că este des prezentă la meciurile de baschet ale echipei și îl susține din tot sufletul.

Dar ce faci când vrei să-ți iei concediu de la meseria de mamă? Rămâne tatăl, ne mărturisește Cornel Ilie de Vunk, care și-a dedicat zilele în care soția sa și-a luat o mică vacanță în totalitate fiicei lor Zara Ecaterina. Cântărețul a constatat până la urmă că se descurcă minunat și a trecut cu brio de provocare. Din ce povestește, se pare că în viitor, când Zara va fi și mai mare, timpul liber al lui Cornel va fi petrecut tot cu cea mică, la cumpărături, la film sau la plimbare prin parcuri.

Și dacă pentru mulți dintre noi o sesiune zdravănă de shopping sau câteva ore petrecute în saloanele de înfrumusețare sunt adevărate clipe de răsfăț în timpul liber, bineînțeles, Anda Adam nu ne împărtăşeşte pasiunea. Am aflat că artista e cu adevărat o femeie atipică care consideră o corvoadă mersul la cumpărături sau la coafor şi că preferă să-şi ocupe timpul liber cu alte activităţi, iar cumpărăturile cu adevărat necesare le face din faţa laptopului.

Alte vedete, însă n-au fost la fel de norocoase. Smiley, de exemplu, a aniversat în 2017 zece ani de carieră solo şi nu s-a gândit la timpul liber sau vacanţe. A filmat clipuri noi, blind-urile de la Vocea României şi pregăteşte lansarea celui de-al patrulea album al său, astfel că timpul liber şi vacanţa le-a petrecut cu muzică.

Sunt şi vedete care în timpul liber au avut activităţi inedite. Spre exemplu, Lavinia Pîrvă şi Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit, şi asta chiar de curând. Pentru alţii, timpul liber a însemnat jocuri casino la Royal Vega, excursii pe continentul american sau prezenţa la cele mai în vogă evenimente mondene.

Cert este că indiferent de modalitatea în care au ales să îşi petreacă timpul liber, cei mai iubiţi artişti români au petrecut un an plin de aventuri şi experienţe frumoase. Abia aşteptăm să aflăm pe care pârtii de ski vor ajunge în ultimele luni ale anului sau de unde vor privi spectaculoasele focuri de artificii de Anul Nou.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here