ANTONIA începe petrecerea cu „Late Night Feelings”

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă „Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic.

Piesa a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

„Vara începe cu piesa <<Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi”, a spus Antonia.

În acest an, Antonia a lansat „Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care actrița a jucat rolul unui ofițer de poliție alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat „Una Favela” cu Qodës, piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și „Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, dar și „Ibiza”.

ANTONIA – Late Night Feelings (versuri)

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here