Anya a lansat, alături de Matteo, melodia „În ochii mei“

Anya și Matteo au lansat, luni, melodia „În ochii mei“, o piesă de dragoste, ce promite să devină rapid hit. Piesa a fost compusă de băieții de la Deepside Deejays, iar la scrierea textului a participat și Matteo.

anya matteo in ochii mei

Cu ocazia acestui single, Anya și Matteo au lucrat pentru prima oară împreună, iar experiența a fost una plăcută pentru amândoi. Mesajul melodiei este unul simplu, dar emoționant.

„Ochii transmit foarte mult: lumină, căldură, dragoste. Nu degeaba sunt numiți ‘oglinda sufletului’. De cele mai multe ori, cea mai bună modalitate de a citi sentimentele unui om este să te uiți în ochii lui, o simplă privire spune totul. Cât despre colaborarea cu Matteo, îmi doream de mult timp să cânt alături de un artist român. Matteo, cu interpretarea lui inconfundabilă, s-a potrivit de minune stilului piesei“, a explicat Anya.

„Mă bucur că ni s-a oferit șansa să facem o melodie împreună, îmi place foarte mult Anya și am colaborat foarte bine. Acum aștept să văd în ochii fanilor cât de mult le va plăcea acest nou single“, a spus și Matteo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here