Formația Mandinga își trimite fanii la Roma

Pentru a marca lansarea celui mai nou single, „La vita e bella“, formația Mandinga le-a pregătit un super concurs fanilor săi. Premiul constă în două bilete de avion, pentru o persoană și pentru jumătate ei, către o destinație în care simți cu adevărat că viața e frumoasă: Roma.

mandinga la vita e bella concurs

Mecanismul concursului e foarte simplu: fanii trebuie să asculte noua piesă a trupei și să încarce pe pagina de Facebook a formației o fotografie care să se potrivească perfect cu versurile melodiei, mai exact să demonstreze că „la vita e bella“ când ești cu jumătatea ta.

Pozele pot fi trimise în perioada 14-24 octombrie, iar pe pagina de Facebook Mandinga va fi creat apoi un album special cu toate aceste fotografii, după care, timp de zece zile (25 octombrie – 3 noiembrie), lumea va trebui să le dea like. Fotografia cu cele mai multe like-uri și share-uri va fi declarată câștigătoare și va primi din partea Mandinga și WizzAir două bilete spre Roma.

„’La vita e bella’ este o melodie care îți crează o stare super bună, o piesă care prin ritm și versuri te face să simți că viața e frumoasă. Și când e viața mai frumoasă decât atunci când ești cu jumătatea ta?! Din acest motiv vrem ca fanii noștri să se bucure de o super experiență alături de persoana iubită la Roma, iar noi să vedem cât mai multe povești de dragoste“, a spus Elena Ionescu, solista Mandinga.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here