La doar 13 ani Sara Comisan lucreaza cu compozitorul Mihai Alexandru

sara comisan cu codite
sara comisan cu codite

Toata lumea stie ca indragitul compozitor Mihai Alexandru lucreaza la proiectul pepiniera Al Mike. Una dintre tinerele interprete cu care lucreaza este Sara Comisan, de 13 ani cu care a lansat cateva piese, cel mai recent fiind colaborarea la videoclipul piesei “O iau ca pe un cadou”. Despre aceasta colaborare ne-a povestit si noua mai multe.

mihai alexandru si sara comisan
mihai alexandru si sara comisan

“Am filmat 2 videoclipuri pentru piesele compuse de domnul compozitor Mihai Alexandru, este vorba de piesa „E Nevoie De O Schimbare”, cu care am obtinut Trofeul Creatie – Mamaia Copiilor in anul 2017 si am cantat impreuna cu Angela si Luca. In videoclip veti vedea ca noua ni s-au alaturat dansatori, un chitarist, un tobosar. Am fost o echipa super! Cel de-al 2 lea videoclip a fost realizat pentru melodia „O iau ca pe un cadou” – o piesa ritmata si plina de viata. Sunt foarte fericita ca am o compoziție scrisa special pentru mine, a fost un cadou minunat de ziua mea de nastere, cand am implinit 13 ani. Iubesc melodia aceata! Ma simtit norocoasa pentru ca mi s-a indeplinit dorinta.

Tot la capitolul videoclipuri va pot spune ca am avut un rol mai mititel intr-un alt videoclip realalizat de domnul Mihai Alexandru, in care eu eram un baiat, care impartea ziare. Aici a fost foarte amuzant pentru ca trebuia sa am pistrui si sa port o sapca pe cap, eu avand parul lung. Tin minte ca doamna de la coafor s-a chinuit ceva timp pana mi-a fixat kilometrul de par pe sub sapca aceea. Este vorba de videoclipul „Canta toata mahalaua”, melodie care a fost compusa tot de domnul compozitor Mihai Alexandru si cantata de domnul Aurelian Temisan. Am lucrat cu o echipa de profesionisti, iar clipurile video le găsiti pe Youtube, în colecția Al Mike Pepiniera”, a declarat tanara artista pentru traiestemuzica.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here