Risa a lansat videoclipul piesei „Sterge-mi urmele”

risa
risa

Ioana-Larisa Ardelean, concurentă la X Factor 2020 în echipa lui Ștefan Bănică, devine RISA și debutează cu primul ei single „Șterge-mi Urmele” și un videoclip nou inedit, care s-a lansat pe 17 decembrie 2020, ora 17:00 pe canalul de YouTube al artistei.

RISA cântă de la vârsta de 9 ani, este din Oradea și locuiește în București. De-a lungul anilor, a participat la multe fesivaluri și concursuri precum Vocea României și X Factor 2020, unde a ajuns în semifinale. „Vreau să mulțumesc doamnelor profesoare de canto Valeria Miscutia și Crina Mardare pentru toată răbdarea și sprijinul acordat. Fără ele n-aș fi ajuns aici!” spune RISA.

Piesa este produsă de Andy Ghisoiu și Erik Kecse iar textul ii aparține lui Robert Toma. “Am ajuns la Andy Ghisoiu la studio prin recomandarea Doamnei Profesoare de Canto, Crina Mardare. Odată ajunsă acolo, Andy mi-a arătat mai multe piese și am început să înregistrăm. Piesa “Șterge-mi Urmele” a fost una dintre piesele în care m-am regăsit cel mai mult și am fost super încântată când am aflat că o lansăm. Am foarte marii emoții fiind prima mea piesă și primul meu videoclip și sper să va regășiți în ea, la fel cum m-am regăsit și eu!” spune RISA.

Videoclipul piesei este realizat de către Lorin Todica și s-a produs relativ repede pornind de la o idee îndrăzneață: “Hai să facem un clip cu telefonul mobil! Am intrat pe Google și am scris: “best phone 2020”, am găsit Oppo Reno 4 Pro, am început filmările și rezultatul îl puteți vedea pe 17 Decembrie’’ spune Lorin. De artwort, grafică și fotografie s-a ocupat Rareș Crăciun.

Echipa Finesse Music este o echipă fresh, inspirată și pusă pe fapte creative. În 2021, urmează să fie lansate o serie de proiecte l-a care s-a lucrat intens în timpul pandemiei, primul artist lansat fiind RISA. “Cred că industria muzicală din România are nevoie de artiști noi, tocmai de aceea m-am hotărât să pun bazele unui label nou și să formez o echipă care să creadă în ideea mea.” spune Andy Ghisoiu.

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here