“Aripi de vis” – cea mai noua piesa de la Alina Eremia (VIDEO)

Alina Eremia începe anul în forță cu lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” – o poveste despre iubire și regrete.

“Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să cuprindă mesajul piesei, acesta ar fi <regret>. De cele mai multe ori, nu apreciem persoana iubită atunci când este prezentă în viața noastra si vrem să dăm timpul înapoi când e prea târziu. M-am implicat mult în tot ce ține de acest proiect, am pus mult suflet și sper să fie pe placul oamenilor!” , povesteste artista in varsta de 26 de ani.

Videoclipul a fost filmat alături de NGM Creative – regizorul Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (DOP). Cu un vizual puternic, o poveste emoționantă și sinceră, Alina Eremia reușește să aducă în prim-plan o latură nouă a personalității sale. Cadrele filmate în hotelul Lido din București oferă un aspect cinematic și misterios videoclipului.

“Este o piesă specială din mai multe motive. Este scrisă de mine, împreună cu Marco și Seba, doi dintre songwriterii și producătorii mei preferați cu care am chimie în studio, iar scenariul are la bază un concept personal, pe care l-am dezvoltat împreună cu Bogdan Păun si Alexandru Mureșan.” , a mai precizat Alina Eremia.

Melodia are o forță uriașă și reușește, prin vizualul puternic și prin expresivitatea artistei, să evidențieze sentimentele care au stat la baza povestii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here