Gray Daze, trupa lui Chester Bennington inainte de Linkin Park, prezinta un nou documentar despre regretatul vocalist

Gray Daze, trupa condusa de Chester Bennington cand era adolescent, înainte de a lansa Linkin Park, au prezentat un mini-documentar despre zilele lor de inceput și despre noul lor album, unde vor exista si inregistrari pana acum nedifuzate cu vocea cunoscutului vocalist.

Videoclipul de opt minute ne duce înapoi in timp, când Bennington, in varsta de 15 ani, s-a alăturat trupei. De asemenea, se concentrează pe o reuniune a Grey Daze pe care o plănuiseră înainte ca frontman-ul să-și ia propria viață în 2017.

Bennington a fost invitat să se alăture trupei după o audiție în 1993 și a fost liderul lor înainte de a se despărți, cinci ani mai târziu. A rămas în relatii bune cu bateristul Sean Dowdell, cei doi lansand impreuna Club Tattoo, în 2003.

“În 2016, Chester este pe drum, mă sună și spune că a venit timpul să facem o noua petrecere a clubului Tatoo deoarece nu am mai făcut una de câțiva ani și crede că ar trebui să reunim Gray Daze și să facem un show”, Își amintește Dowdell în documentar. In iulie 2017 aveau programate repetitiile, dar disparitia tragica a lui Chester a dat peste cap toate planurile.

Documentarul mai prezinta o parte din sesiunile de lucru pentru viitorul album, înregistrări ale regretatului cântăreț.

Chitaristul Grey Daze, Cristin Daze, adaugă: “Gândul  nostru a fost să rămânem fideli viziunii inițiale și la ceea ce isi dorea Chester și să ne asigurăm că îl facem mândru, atat pe el cat si pe cei care îl iubesc mândri.”, adaugă Cristin Daze, chitaristul Grey Daze.

Săptămâna trecută, Gray Daze a prezentat prima melodie din albumul care inca nu are un nume. Piesa, intitulată ‘What’s In The Eye’, a fost înregistrată inițial în 1993 și 1996.

Chester Bennington s-a nascut pe 20 martie 1976, iar pe 20 iulie 2017, suferind de o crunta depresie, si-a pus capat zilelor. A ramas in memoria fanilor ca vocalist si lider al trupei Linkin Park.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here