Aylin a lansat videoclipul melodiei „Fericirea“

De Dragobete, Aylin Cadîr le-a dăruit românilor o piesă nouă, „Fericirea”, interpretată alături de trupa sa, The Lucky Charms. O versiune modernă a mult iubitei romanțe românești „Fericirea are chipul tău”, piesa se bucură și de un videoclip special, filmat în Turcia.

Aylin & The Lucky Charms - Fericirea

Interpretată în stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influențe orientale subtile, ceea ce îi conferă un sound aparte. Originile turcești ale lui Aylin au adus o contribuție importantă în realizarea piesei „Fericirea”, artista împrumutând sunete reprezentative din cultura orientală pentru această piesă.

În același timp, noua versiune a romanței are un ritm lent, care aduce un plus de romantism și muzicalitate. Totuși, Aylin & The Lucky Charms au păstrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compoziției originale.

În ceea ce privește videoclipul, artista a ales ca acesta să fie filmat în Turcia, țara care a inspirat-o pentru reinterpretarea piesei. Acesta surprinde câteva dintre locațiile reprezentative ale Istambulului, aducând în prim plan culoarea și diversitatea acestei țări.

“Romanțele au fost mereu o sursă de inspirație pentru mine și colegii mei de trupă. Suntem norocoși să avem o asemenea moștenire culturală și, prin acest proiect, am dorit să readucem în atenția românilor această piesă de valoare. Suntem foarte mândri de aranjamentul nostru instrumental al piesei și influența orientală, în stilul kletzmer, ni se pare că aduce un plus de valoare compoziției. Sper că va fi pe placul publicului de toate vârstele”, a spus Aylin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here