FOTO Alina Eremia a fost transformată în „Vestitoarea primăverii“

Alina Eremia, concurentă în acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbătă la Antena 1, a acceptat o nouă provocare: a fost transformată în “Vestitoarea primăverii” de specialiştii de la Jovsky Studio.

Alina Eremia“Am acceptat provocarea venită din partea prietenului meu, hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul lui, Transformări radicale by Jovsky Studio. Am ales împreună conceptul şedinţei foto, am visat amândoi la temperaturi mai prietenoase şi ne-am gândit să aducem noi primăvara mai repede. Aşa că am pus la cale un shooting în care am pus accentul pe culoare, volum şi luminozitate. Am avut o ţinută Pas du Tout sexy şi romantică potrivită pentru această perioadă a anului când Cupidon îşi aruncă săgeţile”, a spus Alina Eremia.

“Alina se încadrează în trendul de primăvară a€“ vară. Am ales un joc de volume tocmai pentru a evidenţia şi mai mult degradeul şi luminozitatea din păr. Sezonul acesta se poartă degradeurile naturale, buclele lejere şi lungimea părului de la mediu la lung. Ne-am distrat la şedinţa foto şi ne place să credem că am atras soarele şi vremea frumoasă cu buna dispoziţie”, a afirmat şi Adrian Perjovschi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here