Aylin şi The Lucky Charms au lansat o nouă melodie, „10 feet tall“

Antrenant şi dansant, „10 feet tall“, noul single Aylin and The Lucky Charms, aduce prin accentele de jazz şi funk un suflu nou stilului pop de cea mai bună calitate.

Aylin and The Lucky Charms

„10 feet tall“ vorbeşte despre dragoste şi nevoia de protecţie şi a fost realizată în cadrul unei tabere de creaţie internaţionale organizate în această vară la Neptun.

„Melodia aduce noutăţi atât în stilul abordat, care este mai antrenant şi mai dansant, cât şi în colaborarea cu compozitorii, Naz şi Elena. Este o melodie foarte specială pentru mine deoarece este inspirată dintr-o poveste personală, dar şi pentru că a fost realizată în tabăra de creaţie de la Neptun, la care am participat vara trecută. Îmi doresc ca 10 Feet Tall să fie primită cât mai bine şi să fie auzită de cât mai mulţi oameni care să vină să ne vadă în concerte“, a spus Aylin Cadîr.

În vara lui 2013 a avut loc la Neptun o tabără de creaţie organizată de casele de producţie Fonogram Studios şi HaHaHa Production la care au participat, alături de compozitori şi producători români, şi trei compozitori americani. În cadrul taberei au fost compuse şi melodii pentru Aylin and The Lucky Charms.

„10 feet tall“ este produsă de Alex Băisan, Andy Platon, Zagga – Alexandru Antonescu şi Lu-K Beats, publisheri fiind Fonogram Studios, HaHaHa Production şi Universal. La începutul lunii decembrie va fi lansat şi videoclipul melodiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here