sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRILoredana a vorbit despre conflictul dintre Moga și Brenciu

Loredana a vorbit despre conflictul dintre Moga și Brenciu

Îndrăgita artistă a vorbit joi, la PatruLa 21, despre conflictul de la „Vocea României” dintre Marius Moga și Horia Brenciu, dar și despre concertele pe care le are programate la Sala Palatului, pe 23 și 24 noiembrie.

loredana si cornel ilie la patrula 21

„De astăzi se pun în vânzare biletele pentru cel de-al doilea concert Magic Loredana, din data de 24 noiembrie de la Sala Palatului. La concertul din 23, biletele aproape că s-au epuizat”, a spus Loredana. Ea a dezvăluit că printre artiștii care vor cânta la cele două concerte se numără și Cornel Ilie.

„În deschidere va cânta Brenciu bănuiesc, nu?”, a întrebat-o Vlad Craioveanu. „Nu, el va cânta la închidere”, a răspuns Loredana, ironic, râzând în hohote.

Întrebată de Manuel Dinculescu dacă este pe bune conflictul dintre Brenciu și Moga, Loredana a mărturisit de la ce pornesc scânteile dintre cei doi: „Sunt momente în care orgoliile și lăudăroșeniile inutile – apar. Cornel știe, că a fost martor!”, a povestit Loredana.

„Da, e foarte interesant, e spectaculos să fii la mijloc, între ei. Într-adevăr, nu știi ce e pe bune și ce nu e pe bune, pentru că se ceartă și după aia se iau în brațe!”, a explicat Cornel Ilie. „Ca politicienii!”, a remarcat Vlad Craioveanu. „Cred că aia cu luatul în brațe nu e pe bune!”, a spus Loredana.

Loredana a mărturisit că este nerăbdătoare să-i aducă pe artiștii pe care îi antrenează la „Vocea României” în concert alături de ea: „De-abia aștept să am prima ocazie și să cânt cu ei pe scenă. Din păcate, la concertele de acum nu au voie să participe, pentru că așa e regulamentul la Vocea României”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.