Ayyan a lansat, alături de F. Charm, prima ei piesă, „You and I“

Ayyan, în colaborare cu Red Clover Media, a lansat primul single extras de pe viitorul album ‘NOTHING like Everything’. Piesa este o colaborare a sa cu artistul consacrat F. Charm si a fost produsă de către Preston.

Ayyan - You and I

Ayyan este cel mai cunoscut supermodel din Asia de Sud. Debutul său oficial ca model a avut loc în 2010, când a câștigat titlul de ‘Best Female Emerging Model’, urmând alte nominalizări, colaborări cu branduri globale, și diverse campanii în peste 25 de țări. A lucrat cu designeri consacrați iar în prezent este Brand Ambassador pentru mai multe branduri globale, printre care se numără și Samsung, Honda, Coca-Cola, L’Oreal, Calvin Klein and Magnum.

Pe lângă cariera sa din modelling, Ayyan dorește să-și contureze plurivalența sa artistică, ca urmare a talentului său muzical.

Single-ul “You and I” este o piesă pop, cu un sound dinamic și versuri care ți se întipăresc în minte de la prima audiție. Experiența vastă a lui F. Charm în lumea muzicală și prezența exotică a lui Ayyan fac ca sound-ul piesei să devină unul atrăgător și eclectic.

Lansarea single-ului este acompaniată de un videoclip marca Red Clover Media filmat de Alin Surdu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here