Smiley i-a învățat pe fani cum se cântă la „buget“

Cel mai fierbinte weekend al verii l-a avut ca invitat în autocarul SummerKiss BASS pe Smiley, alături de care 25 de ascultători Kiss FM s-au distrat ca la carte pe drumul spre mare. Artistul a concertat în autocar, a compus împreună cu fanii un cântec de drumeție, ba chiar i-a învățat pe aceștia cum se cântă la „buget”.

Smiley SummerKiss BassCântărețul a petrecut alături de ascultătorii Kiss FM o dimineață de sâmbătă de neuitat. Mai întâi, artistul a primit un cadou special de la două admiratoare, care au vrut astfel să-i arate că sunt fane adevărate: o poezie și o poză, ambele înrămate, pe care Smiley să le păstreze ca amintire a experienței în SummerKiss BASS.

Binedispus ca întotdeauna, Smiley s-a ținut tot drumul de glume și de cântece. Bineînțeles, porecla sa a fost ținta unor autoironii, artistul povestind că părinții au vrut să-l boteze Smiley când era mic, dar că preotul s-ar fi opus din cauză că nu știa cum să pronunțe numele.

Printre altele, Smiley s-a apucat să-i învețe pe ascultătorii Kiss FM cum să cânte la… „buget”, „bu” venind de la buze și „get” de la deget. Practic, tehnica de cântat a lui Smiley constă în trecerea rapidă a degetului arătător peste buze, așa cum o fac copiii. Iar când 25 de oameni fac acest lucru în cor, într-un autocar, dirijați de Smiley, efectul nu poate fi decât unul extrem de comic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here