Trupa One a lansat videoclipul melodiei „Superstare“

Trupa One, cei mai simpatici îndrăgostiţi din showbiz-ul românesc, au lansat un nou videoclip ce te va duce pentru câteva minute în cea mai tare călătorie imaginară, cu #superstare. Criss şi Vlad, cuplul îndrăgit de milioane de fani din România şi nu numai, au pregătit cel de-al treilea videoclip din cariera trupei, pentru piesa „Superstare”.

Criss si Vlad

Cei doi îndrăgostiţi au filmat videoclipul în timpul celei mai recente vacanţe în Grecia, unde timp de 15 zile şi-au reîncărcat bateriile în cel mai plăcut mod: au făcut plajă, s-au relaxat la piscină, au innotat, au fost la shopping, au vizitat multe monumente istorice, dar au şi muncit, pentru că o parte din zilele de vacanţă au fost dedicate filmării videoclipului.

Astfel, Criss şi Vlad au dedicat multe ore filmărilor care au avut loc în mai multe locaţii: la Acropole, la lacul Marathon unde este şi singurul baraj de marmură din lume, la Schinias – o plajă rezervaţie naturală, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa unde au făcut şi shopping, într-un trip de off road şi în multe alte locaţii.

„A fost o vacanţă cu superstare în care ne-am simţit minunat, în care am învăţat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multă muzică, am citit, ne-am odihnit, am mâncat cele mai delicioase mâncăruri greceşti şi ne-au făcut prieteni noi”, au povestit Criss şi Vlad.

„Nu a fost genul de vacanţă de mers în cluburi, ci ne-am dorit să ne îmbogăţim experianta personală cu informaţii noi şi valoroase, care să ne hrănească spiritual şi intelectual şi după vacanţă. În plus, este prima dată când m-am bronzat. Nu am stat niciodată la plajă până acum şi sunt foarte încântată de noua nuanţă a pielii mele”, a mărturisit încântată Criss.

Una dintre amintirile cele mai dragi ale celor doi artişti este din Atena, unde au fost recunoscuţi de către personalul tavernei unde luau masa.

„Am mers să luăm masa de prânz la cea mai veche tavernă grecească din Atena unde surpriza a fost că majoritatea staff-ului era alcătuit din români, inclusiv bucătarul şef. Nostim a fost că la un moment dat, spre disperarea patronului, nimeni nu mai lucra, toţi erau la masa noastră care între timp fusese umplută cu tot felul de deşerturi din partea casei, inclusiv cu pepene roşu pe care au mers special să îl cumpere pentru Criss pentru că nu era în meniu”, a spus Vlad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here