Băieţii din trupa Last Night au lansat videoclipul piesei „Hai hui“

Cristi şi Felix sunt tineri, talentaţi şi, totuşi, se luptă pentru aceeaşi femeie. O luptă continuă între trecut şi prezent, în care doar unul câştigă. Acesta este scenariul imaginat de regizorul Anthony Icuagu pentru videoclipul noului single al trupei Last Night, intitluat „Hai hui“.

last-night-hai-hui-videoclip

Filmările au avut loc în Bucureşti şi au dura 12 ore. „Eram convinşi că va dura mai mult, că vom întârzia, dar totul a mers ceas. Nu a intervenit nimic neprevăzut, totul a decurs conform programului şi a fost cea mai scurtă filmare de clip de până acum“, a spus Felix.

„Hai hui“ este o piesă produsă în studioul Fly Records, al băieţilor de la Fly Project, iar Cristi şi Felix au foarte mare încredere în ea. „Ne place şi suntem convinşi că va ajunge la public exact starea pe care am încercat să o transmitem cu piesa asta. Totul este despre dragoste şi pentru dragoste“, a spus Cristi.

Trupa Last Night a suferit recent şi o modificare de formulă, unul dintre componenţi alegând un alt drum, independent de trupă. „Bogdan are alte planuri, dar nu ne-am certat. Pur şi simplu am spus fiecare cum ne dorim să stea lucrurile şi fiecare dintre noi am respectat decizia celuilalt“, a încheiat Felix.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here