Sore a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Îmi dai palpitaţii“

Sore revine în forță pe piața muzicală şi lansează un nou single, denumit sugestiv „Palpitații“. Videoclipul a fost filmat la Paris, iar artista ne bucură privirile cu o imagine total schimbată, look-ul ei fiind unul senzațional, sexy și totodată rebel.

sore-imi-dai-palpitatii-videoclip

Dacă în urmă cu patru ani a filmat pe străzile Londrei hit-ul „Different“, după o perioadă de maturizare, în care a experimentat magia momentelor petrecute alături de fetița sa, Sore a decis să reînceapă aventura muzicală în Paris.

Piesa „Palpitatii“ este compusă de Şerban Cazan, Smiley, Florin Boka și Lucian Nagy, în studiourile HaHaHa Production, iar pentru versuri și linie melodică primesc creditele Smiley și Sore. Videoclipul melodiei poartă semnătura regizorului Nico Grigore.

„Mă bucur să am alaturi de mine o echipă frumoasă, care înțelege dorințele și nevoile mele artistice și care mă ajută, acum, la 27 ani să revin în muzică, după o mică pauză. Ultimul an a reprezentat pentru mine o adevărată maturizare, iar astăzi pot declara că sunt o femeie împlinită, sigură pe sine, cu foarte multă putere de muncă si cu infinit de multe lucruri de spus“, a spus Sore.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here