Iuliana Tudor va realiza emisiunea „Petrecere“, la Smart FM

Echipa Smart FM devine mai puternică începând de duminică, 9 octombrie, odată ce Iuliana Tudor, vedetă TVR, se alătură postului de radio. Iuliana va realiza săptămânal emisiunea “Petrecere”, în intervalul orar 18.00–19.30.

Iuliana Tudor la Smart FM“A-ţi cunoaşte prima muzică şi istoria ei ţine de elementară cultură generală. A readuce în atenţie muzici vechi şi foarte vechi, epocile în care au fost create, este cumva o datorie pentru un post dedicat culturii, “neinfectat” de trend-urile tabloidizării, un radio care ţine la decentă şi la eticheta, aşa cum este Smart FM”, spune Iuliana Tudor.

“Petrecere” va fi realizată sub formă unei întâlniri cu persoane publice, oameni populari, iubiţi şi apreciaţi de marele public, care vor dezvălui amintiri despre petrecerile la care au participat. Discuţia va fi presărată cu muzici vechi, în funcţie de preferinţele invitatului.

“Vom afla împreună cum erau petrecerile la care domniile lor participau, ce muzică se asculta, ce mâncare era aşezată pe masă, ce băuturi se consumau, care era anturajul, ce făcea că o petrecere să fie memorabilă”, mai spune Iuliana Tudor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here