Belleamy a lansat videoclipul melodiei „Iubit şi inamic“

După succesul pe care l-a avut în afara ţării cu single-ul “Toca me” şi după o perioadă destul de lungă pe care Belleamy a petrecut-o în studiourile de înregistrări, artista revine cu o piesă nouă. Cu un sound fresh şi un stil ce o caracterizează perfect, noul single al frumoasei vine însoţit şi de un videoclip pe măsură. Titlul piesei, „Iubit şi inamic“, exprimă o incertitudine sentimentală şi reprezintă o reuşită continuare a piesei “Bye Bye”.

Belleamy“Studioul de producţie şi înregistrări, care poartă un nou nume ‘On Music’ şi care este clădit în jurul aceloraşi oameni profesionişti Marius Drăghici şi Cătălin Fantaneanu, mi-a devenit o a doua casă şi familie şi va asigur că truda noastră, a tuturor, se va transforma în multe surprize plăcute pentru cei ce apreciază muzica de calitate”, declară Belleamy.

Pentru producţia video a acestui proiect, managementul artistei a solicitat sprijinul aceleiaşi compani (GFS Studio), iar producţia muzicală a fost încredinţată producătorului şi orchestratorului Eberhard Cristian, versurile fiind scrise de către Theea Miculescu.

Belleamy este încrezătoare că noua ei piesă va ajunge în inima şi sufletul tuturor celor care apreciază acest gen de muzică şi mai ales celor care se regăsesc în textul piesei.

“O piesă devine hit numai dacă ascultătorii vor acest lucru”, ne declară în încheiere Belleamy.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here