Noutățile Blaj aLive 2017: cort cu 6 cupole și peste 14 metri înălțime, parc de distracții și activări creative

Numărătoarea inversă pentru startul festivalului Blaj aLive a început și aduce noi detalii despre surprizele pregătite participanților.

blaj alive 2017 noutati afis

În premieră pentru un festival din România, la Blaj aLive 2017 va fi adus un cort „Kayam“ tip pagodă, cu 6 cupole, 14,5 metri înălțime la vârfuri și 5 metri deschidere laterală. Acesta va acoperi zona în care va fi amplasată scena principală (Freedom Stage), dar va avea ridicați pereții laterali pentru ca publicul să se bucure în continuare de natură, aer curat și de soarele din timpul primelor concerte.

„Kayam“-ul a fost conceput ca structură pentru spectacole de teatru tip pop-up, care să poată satisface toate cerințele de performanță ale unei scene moderne, păstrând în același timp versatilitatea unui cort de circ.

Cortul este negru pe interior, complet opac, astfel încât jocurile de lumini ale concertelor de pe Freedom Stage să rămână spectaculoase chiar și pe durata zilei. În plus, polii de susținere sunt construiți astfel încât să nu blocheze vizibilitatea la scenă, indiferent de unghiul din care s-ar uita participantul.

Cât despre capacitatea „Kayam“-ului, acesta este mai mult decât încăpător: poți conduce chiar și camioane în interiorul lui, astfel încât acest cort poate găzdui fără probleme până la 10.000 de participanți.

Programul concertelor de pe Freedom Stage, amplasată sub cortul „Kayam“, a fost și el finalizat:

15:00 – 16:00 – Sinoptik (UA)
16:30 – 17:30 – Lola Marsh (IL)
18:00 – 19:00 – Coma (RO)
19:30 – 20:30 – Walking On Cars (IE)
21:00 – 22:15 – Amy Macdonald (UK)
23:00 – 00:00 – Alternosfera (MD)
00:15 – 01:30 – Șuie Paparude (RO)

Zone de relaxare

Pe lângă ascultarea concertelor artiștilor preferați, participanții la festival se vor putea odihni în hamace ori beanbag-uri în zonele de lounge și relaxare special amenajate.

Zona de food

Pentru a menține forțele proaspete pe întreaga durată a festivalului, cei sosiți pe Câmpia Libertății din Blaj se vor putea bucura de o zonă dedicată preparatelor culinare și băuturilor, disponibile pentru toate gusturile și vârstele.

Zona Fun Park Blaj aLive

Amatorii de adrenalină și tinerii energici se vor putea antrena pe timpul zilei în Fun Park-ul Blaj aLive amenajat în interiorul unei zone speciale de agrement.

Aici publicul de toate vârstele va avea ocazia să-și petreacă ziua într-un mod foarte activ, completând energia concertelor live și buna dispoziție cu senzațiile oferite de mașinuțe, balerine, de trenulețul electric, toboganul gonflabil sau de carusel.

Cei pasionați de aventură și de sporturi extreme sau mai curioși din fire sunt așteptați de trambuline Bungee, care le vor pune curajul la încercare, sau la terenul de volei special amplasat în perimetrul festivalului.

Festivalul de pe Câmpia Libertății își va deschide porțile duminică, 4 iunie, de la ora 12:00 și se va încheia luni dimineață (5 iunie), la ora 02:00.

Biletele vor costa 60 de lei/persoană în perioada festivalului și sunt disponibile în rețelele Eventim, Myticket, iaBilet.ro sau Kompostor sau direct pe blajalive.ro. Biletele speciale de grup, lansate cu ocazia acestei ediții au fost epuizate, în vânzare rămânând doar aceste bilete pentru 1 persoană.

Blaj aLive 2017 îi va aduce pe scena principală pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Șuie Paparude (Ro), Coma (Ro) și Sinoptik (Ucraina).

Locuri de parcare sunt disponibile în două zone dedicate, aflate în apropierea intrării în perimetrul festivalului pe Strada Câmpul Libertății sau în parcarea Pieței Agroalimentare. Reprezentanții Poliției Rutiere roagă însă participanții care stau în zone apropiate de perimetrul festivalului să lase autovehiculele acasă pentru a ajuta la păstrarea fluidității traficului și a preveni realizarea de blocaje de circulație.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here