Bibanu, Claudia Pavel şi Uddi au lansat videoclipul „Dă mai tare“, în care apare fiul artistei

La doar șase ani, Noah, fiul Claudiei Pavel debutează ca actor în noul clip al artistei, „Dă mai tare“, o colaborare cu Bibanu și Uddi. Noah apare în clip alături de Iuliana și Melissa, fiicele lui Puya.

„Se poate spune că talentul se moștenește. Noah are stofă de artist. Anul trecut, în decembrie, am cântat împreună un colind. De această dată, Noah are o apariție foarte cool. Poartă o mănușă de box pe mana stângă și iese dintr-o mașină e lux. Câteva scene din clip sunt filmate în fața casei noastre, iar Noah și-a adunat cu acest prilej toți prietenii din cartier. Tot în clip apar și Iuliana și Melissa, fiicele lui Puya, cu care Noah este bun prieten“, a spus Claudia Pavel.

Piesa „Dă mai tare”, un featuring al Claudiei alături de Bibanu și Uddi, s-a auzit în premieră pe litoral de 1 mai, iar zilele trecute artista a prezentat și videoclipul în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV.

În videoclipul regizat de Dan Popescu (Bibanu) și Robert Bratu, artiștii au condus mașini scumpe (Rolls Royce, Bentley și Mercedes), în valoare de peste jumătate de milion de euro, iar Claudia și-a accesorizat ținutele cu bijuterii Kultho, de peste 20.000 euro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here