Bibanu MixXL a lansat, alături de Anda Dimitriu, videoclipul melodiei „Visez“

După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a lansat melodia “Minciuna”, Bibanu MixXL revine cu o nouă piesă, “Visez”, al doilea extras de pe EP-ul “Candidat independent”.

bibanu mixxl anda dimitriu videoclip visez

Single-ul, interpretat în colaborare cu Anda Dimitriu, ne aduce, de data aceasta, un mesaj dozat cu mai mult optimism. Cu un ritm alert şi cu versuri directe, piesa ne reaminteşte faptul că visele reprezintă cel mai bun şi mai sănătos combustibil pentru a merge înainte.

Piesa semnata de Bibanu, alături de Boier Bibescu şi de Anda Dimitriu, se bucură şi de un videoclip filmat în mai multe locuri din Bucureşti şi Braşov, plin de culoare şi de optimism, care conţine şi cadre filmate la înălţime. Clipul este realizat şi produs de DopeFilm, director de imagine fiind Andrei Ursu.

„’Visez’ este o piesă despre lucrurile simple pe care ni le dorim. ‘Visez’ este singura melodie de pe acest EP care face trimitere la titlul acestuia, ‘Candidat independent’, iar mesajul este cât se poate de simplu: vă vedem toţi cum furaţi, dar lăsaţi-ne să trăim şi noi“, a spus Bibanu MixXL.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here