Wilmark: „Cotabiţă e prea pretenţios, preţios! Mă sufoc“

La masa juriului “KIDSing”, spiritele se încing de la o Semifinală la alta, cei trei artişti au tot mai multe divergenţe cauzate de competiţia tot mai strânsă între copii, sau, pur şi simplu, din dorinţa de a se tachina reciproc, spre amuzamentul celor prezenţi.

Juriul KidSingWilmark, energicul jurat de la “KIDSing”, a fost pus în dificultate de discursul lui Gabriel Cotabiţă, la jurizarea unuia dintre participanţii la cea de-a doua Semifinală “KIDSing”. Cuvinte precum “vicisitudini” şi “peremptoriu” l-au făcut pe simpaticul Wilmark să scuture din cap şi să ceară explicaţii suplimentare.

“Nici copilul de pe scenă nu înţelege în ce limbi străine vorbeşte. Cotabiţă e prea pretenţios, preţios. Mă sufoc!”, a spus Wilmark încercând să pronunţe cuvintele şi pocindu-le voit. “Aceste cuvinte au fost spuse special pentru Wilmark, astfel încât să nu mai înţeleagă nimic!”, s-a amuzat Gabriel Cotabiţă pe seama colegului său. Antonia: “Nu ai cum să-i ceri unui copil să transmită ca un om mare!”

Tachinările la masa Juriului au continuat şi când a venit vorba de expresivitatea micilor concurenţi, de ceea ce pot şi trebuie să transmită publicului atunci când interpretează o piesă.

“Tu te aştepţi ca la 13 ani să aibă şi un divorţ la activ ca să cânte bine? Sau cum?”, a întrebat-o Gabriel Cotabiţă pe colega sa de jurizare. Acesta a continuat să susţină cât e de important ca mesajul să fie comunicat corect de cei care interpretează piesele: “În România, cei mai mulţi dintre cei care urcă pe scenă habar nu au să transmită. Rolul nostru aici este să-I învăţăm pe aceşti copii să transmită mesajul piesei”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here