sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFlorin Ristei, sărut în direct cu Flavia Mihăşan

Florin Ristei, sărut în direct cu Flavia Mihăşan

Invitat marţi la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Florin Ristei, câştigătorul sezonului al treilea al show-ului „X Factor”, a venit împreună cu trupa sa, FreeStay, să-şi lanseze, în premieră, noul videoclip.

flavia, ristei- sarut 2

Nu mai este o surpriză faptul că Ristei este o prezenţă excentrică, pozitivă, care aduce bună-dispoziţie în locul în care se află. Aşa se face că, la sfârşitul piesei pe care o interpreta, s-a apropiat de Flavia, care dansa alături de el, şi a sărutat-o.

Prezentatoarea rubricii Meteo nici nu a avut timp să reacţioneze la gestul nebunesc al lui Florin pentru că ea a rămas fără cuvinte şi a vrut să se retragă. Răzvan, însă, a rugat-o să stea pentru a-l „urechea” pe Florin. Artistul a motivat gestul său spunând că: „Despre magia asta este vorba în piesă”.

După acest incident, Dani a apărut cu o barbă falsă: „Este foarte important să fii protejat la Neatza pentru că nu se ştie niciodată ce ţi se poate întâmpla”, mărturiseşte Dani, moment în care Flavia a aprobat spusele colegului său.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.