Bibanu MixXL a lansat, alături de Vescan, videoclipul melodiei „Iartă“

După colaborări cu artişti precum Delia, Jo, Rashid şi Puya, Bibanu MixXL revine cu o nouă piesă, „Iartă“, interpretată alături de Vescan, însă pe care a inserat şi celebrul refren al Mihaelei Runceanu.

bibanu mixxl vescan mihaela runceanu videoclip iarta-ma

Noua melodie a lui Bibanu MixXL beneficiază şi de un videoclip regizat de Richard şi Claudiu Stan, în care apar actorii Diana Dumbravă, Dragoş Stemate, Simona Cucirianu, Dumitru Scobeniuc, Costică Lupşa, Ghiţă Ilaria şi Alin State.

„Piesa ‘Iartă’ a Mihaelei Runceanu se află în topul preferinţelor mele muzicale. Când am auzit cum a prelucrat Boier Bibescu refrenul piesei originale, m-au şi lovit versurile pe care le-am scris în câteva minute. Vescan, la fel ca şi mine, a fost inspirat pe moment şi şi-a scris şi el strofa pe loc. Fiecare vers e o frustrare venită din suflet, iar clipul ne-a dat fiori reci încă de când se conturau primele idei pe hârtie“, a spus Bibanu MixXL.

În videoclip, cel mai dificil rol i-a revenit lui Bibanu, care a fost condamnat la moarte, pe scaunul electric, sub ochii îndureraţi ai părinţilor, ai iubitei şi ai prietenilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here